• banner
  • banner1
  • banner2

NAON URANG LAKU?

  • asds

Zhongnan Impor sareng Ékspor Co., Ltd. didirikeun taun 2011 sareng tempatna di Yiwu, Cina, kota komoditi internasional internasional anu terkenal. Perusahaan diwangun ku Departemen Perdagangan Luar Negeri, Departemen Dokuméntasi sareng Departemen Gudang. Utamana dina aktipitas bisnis impor sareng ékspor, nyayogikeun tarjamahan Spanyol sareng Inggris, ogé sadayana prosés perdagangan luar negeri pikeun pameseran asing, pamariksaan, sareng pengiriman di Cina. Ngiringan palanggan salami prosés prosés mésér di sadaya daérah Cina, ngumpulkeun sareng nyimpen kiriman, mariksa gaya sareng kualitasna, mastikeun kualitas pameseran palanggan, sareng ngadukung tumuhna palanggan pikeun ngahontal silih rorompok.

LAYANAN KAMI

Our Service

Our Service

Our Service

  • Company

    Kumpeni

    Zhongnan Impor sareng Ékspor Co., Ltd. didirikeun taun 2011
  • Product

    Produk

    perlengkapan kantor, asesoris, cocooan, department store, suplai liburan, kado kreatif, produk éléktronik, mesin, jst.
  • Contact Us

    Taros Kami

    Kami ngabagéakeun anjeun ti sadayana penjuru dunya pikeun ngiringan sareng ngantep urang babarengan!