Tentang Kami

Profil Perusahaan

Zhongnan Impor sareng Ékspor Co., Ltd. didirikeun taun 2011 sareng tempatna di Yiwu, Cina, kota komoditi internasional internasional anu terkenal. Perusahaan diwangun ku Departemen Perdagangan Luar Negeri, Departemen Dokuméntasi sareng Departemen Gudang. Utamana dina aktipitas bisnis impor sareng ékspor, nyayogikeun tarjamahan Spanyol sareng Inggris, ogé sadayana prosés perdagangan luar negeri pikeun pameseran asing, pamariksaan, sareng pengiriman di Cina. Ngiringan palanggan salami prosés prosés mésér di sadaya daérah Cina, ngumpulkeun sareng nyimpen kiriman, mariksa gaya sareng kualitasna, mastikeun kualitas pameseran palanggan, sareng ngadukung tumuhna palanggan pikeun ngahontal silih rorompok.

Usaha utama

Perlengkapan kantor, asesoris, cocooan, department store, suplai liburan, kado kreatif, produk éléktronik, mesin, jst.

Budaya perusahaan

Perusahaan taat kana prinsip "integritas, reputasi heula" sareng sikep palayanan anu saé, sareng parantos ngadegkeun reputasi sareng reputasi anu hadé di antara pengusaha asing sareng pemasok. Saatos 10 taun pangembangan, ti mimiti hiji nasabah dugi ka ayeuna, palanggan aya di Peru, Bolivia, Mexico, Argentina, Kolombia sareng seueur nagara Amérika Kidul anu sanés.

Visi

Kami ngabagéakeun anjeun ti sadayana penjuru dunya pikeun ngiringan sareng ngantep urang babarengan!

Perusahaan ngagaduhan tim pangembangan téknologi propésional anu gaduh élmu propésional anu euyeub sareng pangalaman R&D anu euyeub dina bidang jaringan sareng téknologi komunikasi, aplikasi basis data ageung, sareng tim layanan propésional kalayan kualitas saé pikeun nyayogikeun pamaréntahan pamaréntah sareng perusahaan anu bermutu tinggi . Tim jasa.
Perusahaan fokus kana nguatkeun bubuka tanaga sareng latihan sareng kerjasama tanaga anu aya. Numutkeun rencana pangembangan perusahaan, perusahaan terus narik sareng ningkatkeun tanaga téknis ka perusahaan, sahingga proporsi tanaga téknis perusahaan terus ningkat, antukna ngahontal langkung ti 50%. Dina waktos anu sasarengan, éta nguatkeun palatihan tanaga anu aya. Numutkeun kabutuhan perusahaan sareng pamekaran pribadi, perusahaan masihan karyawan kasempetan latihan. Salah sahijina nyaéta pikeun terus ningkatkeun kamampuan téknis ngalangkungan diajar sareng damel di jero perusahaan, sareng dina waktos anu sami pikeun ngalaksanakeun latihan éksternal pikeun pagawé anu mumpuni. Pikeun ningkatkeun kamampuan ngembangkeun téknologi. Dukungan bahkan disayogikeun dina pendidikan akademik. Dina waktos anu sasarengan, éta nyayogikeun alternatif anu saé pikeun gaji, perumahan sareng kasejahteraan, sareng ngabagéakeun bakat pikeun ngagabung sareng perusahaan.
Saatos sapuluh taun akumulasi sareng sapuluh taun pangembangan, perusahaan gaduh ratusan rébu konsumén. Nalika ngembangkeun bisnis inti na, perusahaan ngagancangkeun transformasi na, ngagancangkeun pangembangan anu beragam, sareng aktip ngawangun platform e-commerce téknologi luhur anu cocog sareng karakteristik industri jasa modéren
Kami ahli dina Sourcing Produk, Ngumpulkeun Inpormasi & Pitunjuk Pasar, Nawiskeun Sampel, Orde Ngiringan, Pesenan Nuturkeun, Kontrol Kualitas, Payment Secure, Warehousing, Shipping sareng dokumen ékspor anu relevan anu ngadamel sareng sajabana. Kami ngagaduhan staf profesional pikeun nyumponan kabutuhan konsumén, sareng kami pabrik sambungkeun langsung pikeun ngamaksimalkeun kauntungan anjeun.