Mart Perdagangan Internasional (Kab 1)

Didirikeun dina Oktober 2001, Yiwu International Trade Mart District 1 resmina dioperasikeun dina 22 Oktober 2002, anu nempatan 420 Mu sareng daérah gedong 340,000 méter pasagi kalayan total investasi 700 juta yuan. Aya langkung ti 10.000 bilik sareng langkung ti 10.500 pemasok dina total. International Trade Mart District 1 dibagi kana lima daérah bisnis utama: pasar, pusat outlet pabrik, pusat balanja, pusat gudang sareng pusat katering. Lantai 1 ngurus kembang jijieun sareng cocooan, lantai 2 nguruskeun perhiasan, sareng lantai 3 ngurus seni & karajinan. Pusat pabrikan anu perenahna di lantai 4 sareng pusat sumber perusahaan perdagangan asing di gedong caket wétan. Perdagangan Internasional Mart Distrik 1 mangrupikeun tempat balanja & pariwisata anu ditunjuk ku Biro Pariwisata Zhejiang sareng judulna "Pasar Lima-Bintang" anu munggaran propinsi Zhejiang ku Biro Industrial & Komérsial Propinsi

Peta Pasar Kalayan Distribusi Produk

Lantai

Industri

F1

Kembang Ponggawa

Aksésori Kembang Jieunan

Dolanan

F2

Hiasan Rambut

Jewery

F3

Karajinan Festival

Karajinan Hiasan

Kristal keramik

Karajinan Pariwisata

Asesoris Perhiasan

Pigura Poto