Mart Perdagangan Internasional (Kab 2)

Dibuka tanggal 22 Oktober 2004, International Trade Mart District 2 nempatan area pasar 483 Mu sareng daérah gedong langkung ti 600,000㎡, sareng pamér di luhur 8.000 bilik sareng ngumpulkeun langkung ti 10.000 operator bisnis. Lantai kahiji ngurus koper & kantong, payung sareng jas hujan, sareng kantong kemasan; lantai dua poéna dina alat-alat hardware & fittings, produk listrik, ngonci sareng kendaraan; penawaran di lantai tilu pikeun peralatan dapur & barang kabersihan, alat-alat bumi alit, fasilitas telekomunikasi, alat éléktronik & alat-alat, jam tangan & jam sareng sajabana; lantai kaopat mangrupikeun pusat outlet pabrik sareng aula bisnis kelas luhur sanés sapertos Aula HK, Aula Korea, Aula Sichuan jsb; di lantai lima, aya sumber & jasa jasa perdagangan luar negeri; di lantai 2-3 aula pusat, aya pusat paméran Cina Komoditi Kota Ngembangkeun Sejarah. Di gedong caket wétan, aya fasilitas pendukung, kalebet biro industri & komersial, biro pajak, kantor pulisi lokal, bank, réstoran, logistik, kantor pos, perusahaan telekomunikasi, sareng departemén fungsional sareng organisasi jasa.

Peta Pasar Kalayan Distribusi Produk

Lantai

Industri

F1

Hujan nganggo / Ngepak & Poli Kantong

Payung

Koper & Kantong

F2

Konci

Produk Éléktrik

Pakakas Pakakas & Pakakas

F3

Pakakas Pakakas & Pakakas

Parabot Bumi

Éléktronika & Digital / Batré / Lampu / Senter

Alat-alat Telekomunikasi

Jam & Arloji

F4

Hardware & Alat Listrik

Listrik

Kualitas Bagasi & Kantong

Jam & Arloji