Mart Perdagangan Internasional (Kab 3)

International Trade Mart District 3 ngaraoskeun 460,000 area daérah gedong, langkung ti 6,000 stand standar tina 14 ㎡ kanggo masing-masing di lantai 1 dugi ka 3, langkung ti 600 bilik 80-100 ㎡ di lantai 4 sareng 5 sareng pusat outlet pabrik perenahna di lantai 4 . Industri dina alat tulis panutup pasar, produk olahraga, kosmétik, kacamata, ritsleting, kancing sareng asesoris pakean jsb. Pasar dilengkepan AC pusat, sistem broadband, TV Wéb, pusat data sareng pusat pemantauan pemadam kebakaran & kaamanan. Aya jalan pikeun riungan sareng barang di jero pasar. Mobil gaduh aksés ka sababaraha lantai sareng seueur tempat parkir anu diwangun dina taneuh sareng hateup. Éta nyayogikeun seueur jasa kalebet logistik modéren, E-bisnis, perdagangan internasional, jasa kauangan, akomodasi, katering sareng hiburan jsb.

Peta Pasar Kalayan Distribusi Produk

Lantai

Industri

F1

Pena & Tinta / Produk Kertas

Kacamata

F2

Parabot Kantor & Alat Tulis

Produk Olahraga

Alat tulis & Olahraga

F3

Kosmétik

Eunteung & Sisir

Seleting & Kancing & Asesoris Pakéan

F4

Kosmétik

Alat tulis & Olahraga

Kualitas Bagasi & Kantong

Jam & Arloji

Seleting & Kancing & Asesoris Pakéan