Mart Perdagangan Internasional (Kab 4)

Resmi dioperasikeun dina 21 Oktober 2008 Yiwu International Trade Mart District 4 nempatan 1.080.000 area gedong gedong sareng nyepeng 16.000 bilik. Mangrupikeun generasi ka genep pasar Yiwu dina sajarah kamekaran. Lantai kahiji International Trade Mart District 4 ngurus kaos kaki; lantai kadua ngurus kabutuhan sapopoe, sarung tangan, topi & topi, rajutan sareng barang katun; lantai katilu ngurus sapatu, wéb, renda, caddice, anduk sareng sajabana, sareng penawaran lantai kaopat dina bra, baju jero, sabuk, sareng syal. International Trade Mart District 4 ngahijikeun logistik, E-commerce, perdagangan internasional, jasa kauangan, jasa katering kana sapinuhna. International Trade Mart District 4 nginjeum ideu ti desain pusat bisnis skala internasional internasional ayeuna, sareng campuran tina seueur sistem berteknologi tinggi kalebet sistem AC pusat, layar inpormasi listrik ageung, sistem jaringan broadband, sistem televisi LCD, tanaga surya sistem generasi, sistem daur ulang curah hujan, hateup skylight otomatis ogé eskalator datar sareng sajabina International Trade Mart District 4 mangrupikeun pasar grosir anu paling luhur dina téknologi sareng internasionalisasi ayeuna di Cina. Sumawona, sababaraha fasilitas bisnis sareng hiburan khusus sapertos bioskop 4D, pusat pariwisata sareng balanja ogé aya di distrik pasar ieu.

Peta Pasar Kalayan Distribusi Produk

Lantai

Industri

F1

Kaos kaki

F2

Pakéan Sapopoé

Topi

Sarung tangan

F3

Anduk

Benang wol

Dasi

Renda

Thread Jahit & Pita

F4

Syal

Sabuk

Kutang & Baju jero