Mart Perdagangan Internasional (Kab 5)

International Trade Mart District 5 mangrupikeun proyék inti pikeun Panitia Partai Kota Yiwu sareng pamaréntahan Yiwu pikeun ngalaksanakeun konsép ilmiah pangwangunan, sareng sacara komprehensif ngadorong pangwangunan Yiwu salaku kota perdagangan internasional. International Trade Mart District 5 nempatan 266,2 Mu jeung legana wangunan 640,000 méter pasagi kalayan total investasi 1,42 miliar yuan. Aya langkung ti 7.000 bilik di jero. Industri di distrik pasar ieu ngaliput produk impor, tempat tidur, tékstil, nyulam bahan baku sareng produk mobil & aksésoris sareng sajabana .. Perdagangan Internasional Kabupaten Mart 5 nginjeum ideu tina desain pusat bisnis skala internasional anu ageung sareng ngalengkepan sistem E-bisnis , sistem kaamanan calakan, sistem distribusi logistik, sistem jasa kauangan, AC pusat, layar listrik ageung, sistem jaringan broadband, pusat data, jalur anu naék, tempat parkir ageung, sistem daur ulang hujan sareng hateup skylight otomatis jsb. International Trade Mart District 5 mangrupikeun pusat bisnis internasional anu ngahijikeun balanja, pariwisata sareng hiburan sareng mangrupikeun pasar borongan anu paling luhur dina modérenisasi sareng internasionalisasi.

Peta Pasar Kalayan Distribusi Produk

Lantai

Industri

F1

Produk diimpor

Produk Afrika

Perhiasan

Bingkai Poto Seni & Karajinan

Barang konsumén

Kadaharan

F2

Tempat saré

F3

Anduk

Bahan Nyulam

Lawon

Hordeng

F4

Asesoris otomatis (motor)