ngaluncurkeun insentif pikeun ngangkat penjualan mobil pikeun ngimbangan dampak COVID-19 dina pasar mobil lokal.

Shanghai (Gasgoo) - Yiwu, diaku salaku pasar komoditi leutik panggedéna di dunya, parantos ngaluncurkeun insentif pikeun ngangkat penjualan mobil pikeun ngimbangan pangaruh COVID-19 di pasar otométer lokal.

Beuki mahal kendaraan anu aya hargana, beuki seueur anu bakal ditampi pembeli. Konsumén anu ngagaleuh kendaraan anu hargana sahandapeun RMB10,000 (kalebet PPN) bakal dipasihkeun kalayan subsidi RMB3,000 per mobil. Subsidi anu sami sareng RMB5,000 dilarapkeun ka mobil anu hargana RMB100,000 atanapi antara RMB100,000 sareng 300,000. Salajengna, insentif unit bakal dua kali janten RMB10,000 pikeun produk anu hargana saé dina RMB300,000 atanapi antara RMB300,000 sareng 500,000, sareng ka RMB20,000 pikeun anu dibanderol atanapi saluhureun RMB500,000.

Pamaréntah bakal ngaleupaskeun daptar bodas perusahaan penjualan mobil lokal. Mangsa validitas pikeun kabijakan éta bakal dugi ti diterbitkeun daptar bodas dugi ka 30 Juni 2020.

Konsumén atanapi perusahaan individu anu mésér kandaraan énggal ti anu ngajual dina daptar bodas di luhur sareng mayar pajak beuli mobil di Yiwu tiasa nyetak subsidi saatos aplikasi na disahkeun ku aparat anu aya hubunganana.

Salian ti data kadaluarsana, pamaréntah ogé netepkeun wates jumlah kendaraan anu tiasa diterapkeun dina enticement. Kuota 10.000 unit bakal diluncurkeun mimitina pikeun ngadorong konsumén mésér mobil gancang-gancang.

Penjualan otomatis Cina naék 4,4% sataun kana 2.07 juta unit dina bulan April, tapi penjualan PV tetep ngirangan 2,6%, numutkeun ka Asosiasi Pabrikan Mobil Automobile (CAAM) Cina. Éta panginten nunjukkeun yén paménta konsumsi mobil pribadi kedah langkung dileupaskeun sareng didorong.

Pikeun ngahirupkeun deui penjualan otomatis kasohor ku panyebaran coronavirus, sajumlah kota di Cina parantos ngagulung sababaraha ukuran, diantarana nawiskeun subsidi anu paling diaku. Yiwu sanés anu munggaran, sareng pastina sanés anu terakhir.


Pos waktos: Jun-02-2020