YIWU, Cina, 12 Méi 2020 / PRNewswire / - Tanggal 10 Méi 2020, acara online 2020 Dinten Merk Cina dipareuman.

YIWU, Cina, 12 Méi 2020 / PRNewswire / - Tanggal 10 Méi 2020, acara online 2020 Dinten Merk Cina dipareuman. Salaku acara mérek taunan penting di pasar Yiwu, Kompetisi Penjual Top 10 Yiwugo ogé sacara resmi ngamimitian prosés pamilihan umum.

Kompetisi, anu parantos suksés diayakeun pikeun taun ka dalapan berturut-turut, nampilkeun sababaraha mérek dagang luar negeri anu berpengaruh, sapertos Hailing GEMEI Small Home Appliance Firm, Nicole Fashion Jewelry, Zongxin Canvas Shoes, sareng BAOLA, sareng sajabana Kanggo ngabantosan langkung saé padagang ngawangun kasadaran merek sareng nunjukkeun kaunggulan merekna, Yiwugo parantos ngalakukeun sababaraha panyaluyuan kana program penghargaan. Nalika neraskeun milih "Top 10 Vendors", kompetisi ogé bakal nampilkeun 10 "Vendor Utama", 80 "Model Vendor" sareng 120 "Elite Vendors". Peryogi dicatet yén, ku munculna "Live Streaming Era for All", penghargaan "Top 10 Influencers" parantos ditambihan kana program penghargaan persaingan taun ayeuna, kalayan tujuan pikeun ngamungkinkeun para vendor nampilkeun gambar perusahaan sareng mérek ngalangkungan streaming langsung, sahingga narik perhatian pembeli di sakumna dunya ku cara anu langkung jelas. Prosés sora bakal dimimitian dina 10 Méi 2020 sareng dugi ka 31 Désémber 2020. Hasilna bakal diumumkeun saatos 1 Januari 2021.

Kompetisi, anu parantos suksés diayakeun pikeun taun ka dalapan berturut-turut, nampilkeun sababaraha mérek dagang luar negeri anu berpengaruh, sapertos Hailing GEMEI Small Home Appliance Firm, Nicole Fashion Jewelry, Zongxin Canvas Shoes, sareng BAOLA, sareng sajabana Kanggo ngabantosan langkung saé padagang ngawangun kasadaran merek sareng nunjukkeun kaunggulan merekna, Yiwugo parantos ngalakukeun sababaraha panyaluyuan kana program penghargaan. Nalika neraskeun milih "Top 10 Vendors", kompetisi ogé bakal nampilkeun 10 "Vendor Utama", 80 "Model Vendor" sareng 120 "Elite Vendors". Peryogi dicatet yén, ku munculna "Live Streaming Era for All", penghargaan "Top 10 Influencers" parantos ditambihan kana program penghargaan persaingan taun ayeuna, kalayan tujuan pikeun ngamungkinkeun para vendor nampilkeun gambar perusahaan sareng mérek ngalangkungan streaming langsung, sahingga narik perhatian pembeli di sakumna dunya ku cara anu langkung jelas. Prosés sora bakal dimimitian dina 10 Méi 2020 sareng dugi ka 31 Désémber 2020. Hasilna bakal diumumkeun saatos 1 Januari 2021.


Pos waktos: Jun-02-2020