Zhongnan Impor sareng Ékspor Co., Ltd. didirikeun taun 2011

Zhongnan Impor sareng Ékspor Co., Ltd. didirikeun taun 2011 sareng perenahna di kota komoditi leutik internasional anu kawéntar di dunya-Yiwu, Cina

Perusahaan keukeuh nyiptakeun proyék kapuasan palanggan kalayan kualitas kelas munggaran, harga anu wajar sareng layanan anu sampurna.

Perusahaan ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat sareng alat-alat anu canggih. Aplikasi pangembangan desain pangénggalna nyaéta naha produk na kualitas atanapi

Komitmen jasa Saatos-jualan

Tujuan jasa

Palanggan heula! Jasa perhatian!

Filsafat jasa

Jasa propésional kami tiasa nyandak anjeun kauntungan-pikeun-duit kauntungan.

Latihan

Filsafat urang pikeun nyugemakeun konsumén, milari pangwangunan sareng nyiptakeun masarakat anu harmonis.

Tujuan kami nyaéta integritas, kualitas, kaamanan sareng saling nguntungkeun.

Sumanget urang profesional sabab haté urang.

Kawijakan kualitas Kualitas sareng kaamanan, kapuasan pelanggan, paningkatan kontinyu, pamutahiran diri.

Budaya urang berorientasi jalma sareng jujur

Ngalakukeun bisnis nganggo kiridit, promosikeun pamekaran kalayan inovasi

Terus-terusan ngalangkungan ngudag kasampurnaan

Wisata staf

Dina raraga ngahargaan hasil kerja keras sadaya pagawé, ngabeungharan kahirupan budaya pagawé, sareng ningkatkeun kohesi tim perusahaan, perusahaan kami ngatur sadaya karyawan pikeun ngalaksanakeun kagiatan sadidinten di propinsi. Kegiatan ieu henteu ngan ukur nyatakeun perawatan perusahaan pikeun karyawan, tapi ogé ningkatkeun rasa karyawan pikeun perusahaan. Ieu mangrupikeun interaksi émosional antara perusahaan sareng padamel, sareng antara pagawé.

Konsumén ngadopsi barang anu kami mésér

Dina 2019, konsumén asing milih kami pikeun bahan anu dipésér. Tangtosna, mésér produk réngsé mangrupikeun desain anu pikaresepeun. Konsumén pisan wareg sareng produk sareng parantos milih seueur jinis pikeun mesen. Unggal bulan, perusahaan urang bakal ngabantosan sababaraha konsumén asing pikeun mésér produk réngsé pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan


Pos waktos: Jun-02-2020